ZAČINITE SE*S! Osam saveta kako da ga izludite već u PREDIGRI – ovo sigurno niste PROBALI, a trebalo bi

Nema odlaganja!

O seksu se priča otvoreno i čini se da više nema tabu tema.

Predigra je važan detalj svakog odnosa, pretpostavljamo da ste to znale, a mi vam donosimo osam saveta kako da je učinite još UZBUDLJIVIJOM!

OBUCITE NEŠTO SEKSI

Zvuči kao kliše, ali nije. Ne samo da će vaš partner uživati u pogledu, nego ćete i vi imati više samopouzdanja jer ćete se osećati seksepilnije.

Ako želite da izađete iz šablona, umesto seksi veša možete probati i nešto drugačije. Na primer kostim.

Masaža je savršen način da završite dan. Kada dođete umorni sa posla prijaće vam da vas neko izmasira. Priuštite to svom partneru.

Počnite sa klasičnom masažom. Krenite od ramena, a onda postepeno menjajte lokaciju. Krenite niz leđa i stomak, a usput ne propustite da šapnete nešto bezobrazno.

Masaža

Foto: Profimedia

POŠALJITE MU NEVALJALI SELFI

Mala najava šta će se destiti kad padne mrak mogla bi da zvuči ovako: Seksi fotografiji ili neki deo tela u krupnom kadru uz pitanje “razmišljala sam o tebi danas… šta si ti radio?”

Topla mirišljava kupka opustiće vas oboje. U intimoj atmsferi kupatila možete da razovarate o seksu na način na koji do tada niste, a kada krenete put spavaće sobe pitajte ga da li mu se dopada kako vam je kože meka posle kupke.

žena se kupa

Foto: Profimedia

PORUKE

Pošaljite seksi, pa čak i vulgarnu poruku onda kada se on najmanje nada! Recimo kada je na poslu ili u teretani. Napišite detaljno šta biste radili da je sad tu.

Ne propustite nijedan sočan detalj! Požuriće kući sigurno.

!

NEPRISTOJNI DODIRI

Dodirnite jedno drugo u javnosti, ali tako da niko ne vidi. Ako vam se ukaže prilika da svog partnera uhvatite za guzu ili da pređete rukom preko njegovih prepona ispod stola uradite to.

Iako ste oboje svesni da se seks neće dogoditi tog trenutka, išćekivanje kada bi moglo i maštanje o tome sigurno će se zagrejati stvari.

flert

Foto: Profimedia

MASTURBACIJA

Zašto ne biste maturbirali pred njim? Ili on pred vama? To nije samo dobar način da podignete atmosferu u spavaćoj sobi, već i način da se upoznate bolje i naučite šta je to što je vašem partneru potrebno. Budite hrabri. Uzmite njegovu/njenu ruku i vodite je tako gde vam prija.

IDITE ZAJEDNO U KUPVINU VEŠA

Osim što bi moglo biti dobra zabava, zajedničaka kupovina veša mogala bi biti i uvod u nešto više. Zamislite: ona se zavoljivo presvlači pred njim dok on viri u kabinu, možda i ukrade po koji poljubac. Igru ćete verovatno nastaviti kod kuće.

IZVOR:SRBIJA.DANAS

Facebook Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *